Totaal aantal pageviews

donderdag 20 december 2012

Happy end

Vrijdag is het zover, althans volgens de Maya`s, dan eindigt de wereld. Hoe? dat is nog de vraag, met een grote knal ? of blijft dat ook een verassing ?
Het kan natuurlijk een meteoriet zijn of een gigantische vulkaanuitbarsting, of iemand in een bunker  in Nevada drukt ipv op het lichtknopje op een ander knopje.....
Tja dan nu maar snel m`n geld van de bank halen en.... wat dan ?
En ook de vraag hoe laat vrijdag de wereld vergaat is niet geheel en al onbelangrijk.Voor of na de "Voice". ik hoop ervoor want het lijkt mij wel triest dat dat het laatste is wat ik krijg te zien op tv.
Boodschappen hebben we wel in huis voor het weekend. Ook jammer want boodschappen doen is nu niet bepaalt mijn favoriete bezigheid. En dan is die moeite ook nog voor niets geweest, dat voelt een beetje alsof je een bordje laat vallen nadat je hem hebt afgewassen en afgedroogd, of sokken uit de wasmachine waar een gat in blijkt te zitten en moeten worden weggegooid.
Allemaal moeite voor niets.
Dit paddestoeltje verwacht nog geen spoedig einde. Hij zorgt nog voor nageslacht.

Schimmels planten zich voort dmv. paddestoelen.
Paddestoelen zijn de zichtbare vruchtlichamen van schimmeldraden die voor ons meestal niet zichtbaar zijn. Maar ook deze informatie is nutteloos als er geen zaterdag meer is om het te herinneren.
Of... hebben de Maya`s zich vergist, zal niet de eerste keer in de geschiedenis zijn als onheilsvoorspellers het bij het verkeerde eind hebben. Per slot van rekening hebben ze hun eigen ondergang ook niet kunnen voorspellen.
Als hun kalender wel klopt is het jammer dat de NS niet meer in de mogelijkheid is om er wat van te leren want een dienstregeling die na zoveel eeuwen tot op de dag klopt is natuurlijk goud waard.
Hoe dan ook, ik wens iedereen een happy end en al naargelang de juistheid van de voorspelling tot in het hiernamaals of tot na weekend hier op het blog!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Volgers